donderdag 31 juli 2008

creatief

op verzoek exposeer ik graag in mijn "web atelier" mijn recente creatieve uitspattingen ;-)



















































met creatieve groet uit Guyana

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi

Zo zijn ze veel beter te zien dan via de webcam. De kalebas met de boot vind ik ook heel mooi. Leuk dat je op deze manier je creativiteit kwijt kunt en met een cursus erbij gaat het vast nog beter worden.
Succes met vervolgexemplaren.

Mama

Anoniem zei

Ik had graag een bod willen doen op de boot! Maar aangezien je moeder het al zo'n mooi kunstwerk vindt zie ik er maar vanaf. Wel jammer, is echt erg mooi!!!

Liefs, Marco.

Anoniem zei

Wat leuk een levensteken van je te vinden! Ik had weleens gekeken of je lid was van Hyves ofzo, maar vanavond kwam ik op het idee eens te gaan googlen op de naam van een oude schoolvriendin! En ja hoor, er kwam meteen een creatief & prachtig schilderij van je tevoorschijn! Had je opa ook niet dat talent? Wat mooi zeg!
Je leidt niet bepaald een burgerlijk leventje in NL, wat mooi dat je in Guyana je plek hebt gevonden! Hoe ben je daar terechtgekomen? Je werkt daar in een oogkliniek?
Ik zal nog eens verder lezen op je site..
Het laatste wat ik van je heb gehoord is dat je ging backpacken in Australie.. Nou, je bent het reizen in elk geval vol blijven houden!

Wil je foto's van mij, Bas en onze twee boys Joachim en Matthias zien: kijk even op de site van onze jongens: www.desoesjes.web-log.nl .

Hartelijke groeten uit Dordt!
Heidi